Nuhou Hui

Nā kumu o ka hoʻoheheʻe ʻana o nā ʻāpana seramika

2022-10-26

I ka hoʻohana ʻana i nā ʻāpana seramika, e kūʻai a mālama nā mea a pau ma ka hale. Inā ʻaʻole lākou i hoʻohana ʻia i ka wā hiki loa, e ʻike lākou e lilo ka ʻili i ka lepo ma hope o ka manawa lōʻihi, ʻoi aku ka nui o ka ʻili o ke alanui ma hope o ke kūkulu ʻana, ʻaʻole ia e hoʻopilikia wale i ka aesthetics o ka hoʻohana ʻana. pili pū i ka maikaʻi. E ʻae mai iaʻu e hōʻike i nā kumu e hoʻohaumia ʻia ai.

A.

B.. Ua kapa ʻia nā māwae a me nā naha o kekahi mau ʻāpana thermoplastic i ʻike nui ʻia i nā mahana kiʻekiʻe.

C. ʻO ka turbidity o ka ʻili e pili ana i nā māwae me nā hakahaka ma ka ʻili o nā ʻāpana plastik a me ka hopena o ka pōʻino.

D. ʻO ke ʻano o ka hoʻohana lōʻihi ʻana a i ʻole ka hoʻohana pinepine ʻana i nā waiwai mechanical ma lalo o nā ʻāpana seramika, ʻo ke koʻikoʻi e hoʻoheheʻe ai i waho a i loko paha o ka ʻāpana plastik i kapa ʻia ʻo stress cracking.

I mea e pale aku ai i ka ʻili o nā ʻāpana seramika mai ka ʻinoʻino a pili i ka hoʻohana ʻana, pono mākou e hoʻomaopopo mua i nā kumu o kēia ʻano, e hoʻāʻo e pale i nā hana e hoʻoheheʻe ai i ka wā o ka hoʻohana ʻana, a laila hoʻonui i ka paʻa o kāna hana ma o ka mālama ʻana.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept