Nuhou Hui

ʻO ke ʻano hoʻomaloʻo ʻana i nā ʻāpana seramika anti-skid

2022-10-26

Hana ʻia nā ʻāpana seramika ma ke puhi ʻana i nā mea waiwai ceramic ma o nā kaʻina hana e like me ka screening, grading reasonable, molding, and drying. ʻO ke kaʻina hana hoʻomaloʻo kekahi o nā ʻanuʻu koʻikoʻi, a ʻo kona kūlana maloʻo e loaʻa kekahi hopena i ka maikaʻi o ka hoʻohana hope.

 

A.

 

B.The artificial maloʻo lumi ua maheleia i ekolu ano: nui pauku tunnel maloo lumi, uuku pauku tunnel maloo lumi a me ke keʻena maloʻo lumi. ʻAʻohe mea i hāpai ʻia, waiho ʻia ka billet pulu ma ka lima a i ʻole mechanically. Hoʻokuʻu ʻia nā ʻōpala ma ke kaʻa maloʻo i loko o ke keʻena maloʻo no ka maloʻo. ʻO ka mea wela ma ke keʻena hoʻomaloʻo maʻamau e loaʻa mai i ka wela o ka sintering kiln a i ʻole ka umu wela wela.


I ka pōkole, ʻo ke koho ʻana i ke ʻano kūpono e hoʻomaloʻo i nā ʻāpana seramika hiki ke hoʻomaikaʻi maikaʻi i kona paʻakikī a me kāna hana ma ka pae hope. Inā ʻaʻole i loaʻa ka pae maloʻo, e hoʻopilikia maoli ia i ka maikaʻi o ka hoʻohana hope ʻana, no laila pono ka mea hana e hoʻokele i ka degere o ka maloʻo.






We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept